Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Speciale Pride cocktail bij Humphrey’s Amsterdam

Van 27 juli tot 4 augustus staat Amsterdam volledig in het teken van de Pride; een week vol evenementen die de LGBTQ+ gemeenschap samenbrengt om diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit te vieren. De straten van Amsterdam kleuren deze dagen weer in alle kleuren van de regenboog. Tijdens deze week zijn er diverse evenementen te bezoeken; van straatfeesten tot exclusieve clubavonden en van tentoonstellingen en filmvertoningen tot theater en muziekoptredens, er is voor elk wat wils. Uiteraard is de iconische Canal Parade op 3 augustus het hoogtepunt. Op deze dag varen prachtige boten door de grachten, versierd met regenboogvlaggen en uitbundige kostuums. De stad bruist van de energie en gezelligheid.

Wil jij tussen de festiviteiten door even lekker ontspannen? Kom dan gezellig langs bij ons Humphrey’s restaurant in Amsterdam en geniet van lekkere borrelhapjes of een uitgebreid 3-gangendiner i.c.m. onze speciale Pride cocktail. Met een mix van vodka, cranberrysap, bessen liquor, triple sec, passionfruit en sweet & sour mix is deze cocktail heerlijk fris en fruitig; perfect voor een mooie zomerse dag!

Ons restaurant in Amsterdam is dagelijks vanaf 14:00 uur geopend voor een gezellig borrelmomentje. Vanaf 16:30 uur serveren wij onze heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!