Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!
Proef het nieuwe seizoen!
De zomer gaat bijna over in de herfst, dus is het weer tijd voor een nieuwe menukaart. Onze Chef Laurence heeft samen met zijn team heel wat uren in de ‘proef’keuken doorgebracht, waardoor er buiten onze klassiekers weer heerlijke nieuwe seizoensgebonden gerechten aan onze menukaart zijn toegevoegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vegetarische herfstsalade met pompoen, pecannoten, geitenkaas, rode ui en balsamico of een gerookt forel-aardappelstamppotje (koud) met groene asperges, een gekookt ei, mosterdzaadjes en dragondressing vooraf? Als hoofdgerecht kun je o.a. kiezen voor een Duitse biefstuk met gewokte spinazie, aardappel-truffelpuree en sjalottensaus of de linguini met pompoen, beukenzwammetjes en spinazie. Sluit je diner vervolgens af met bijvoorbeeld de heerlijke stroopwafel-brownietrifle met karamelsaus en gekarameliseerde appelstukjes of de kokosparfait met pandan spekkoek en mangomousse.
Uiteraard staat er nog veel meer lekkers op de nieuwe kaart! Bekijk deze hier.