Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Het theaterseizoen is begonnen!

Na een lange zomerstop is het eindelijk weer zover: het theaterseizoen is van start gegaan! Een nieuw seizoen vol met indrukwekkende voorstellingen, van meeslepende drama’s en hilarische komedies tot adembenemende musicals en inspirerende dansvoorstellingen. Er is voor ieder wat wils! Dit jaar staan er weer tal van hoogtepunten op het programma. Of je nu houdt van klassiekers of juist op zoek bent naar nieuwe, experimentele stukken, de theaters bieden een breed scala aan producties die je niet wilt missen. Zorg dat je erbij bent en laat je meevoeren in de magie van het theater.

Je middag of avond compleet maken met een diner? Dan ben je bij Humphrey’s aan het juiste adres! Onze restaurants liggen dicht bij het Theater. Zo ligt Humphrey’s Amersfoort vlak naast Theater de Flint, is het restaurant in Utrecht op loopafstand van het Beatrix Theater en de Jaarbeurs, en is Humphrey’s Rotterdam het perfecte restaurant voor een combinatie met het Luxor Theater, LantarenVenster of Rotterdam Ahoy. Bekijk hier meer informatie per locatie.

Geniet van een heerlijk seizoensgebonden 3-gangendiner incl. ambachtelijk brood met aioli en lekkere bijgerechtjes zoals frites, salade en appelcompote. Uiteraard houden de medewerkers uit de bediening en keuken er rekening mee dat je op tijd weg moet. Wij zorgen er voor dat je niets hoeft te missen van je concert, theatervoorstelling of musical! Bekijk hier ons 3-gangenmenu en reserveer snel een tafeltje.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!