Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Een smaakvolle herfst; proef ons nieuwe menu!

We hebben weer een gloednieuwe menukaart! Met het oog op het seizoen hebben we weer heerlijke, verse gerechten voor jullie samengesteld. Start bijvoorbeeld met onze veganistische Oosterse bloemkoolsoep of kies voor het artisjok burgertje op een brioche bolletje. Voor het hoofdgerecht hebben we onder andere black garlic kalfsspiesjes met roergebakken spinazie en gegrilde bospeen, een smaakvolle geroosterde bloemkool-curry of een klassieke gebakken scholfilet geserveerd met een preistamppotje. En natuurlijk mag een dessert niet ontbreken! Sluit af met een verrukkelijke piña colada panna cotta met gekonfijte ananas of een cinnamon spice & biscuit brownie met gekarameliseerde peer, of geniet van een kaneelmousse met een cookie dough ijskoekje en speculoos crumble.

Bekijk hier het hele menu. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en deze nieuwe smaken met jullie te delen. Tot snel!

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!