Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Dineren in een dome; feestelijk, uniek en romantisch!

Van 1 oktober 2024 t/m 30 april 2025 kun je bij Humphrey’s Rotterdam dineren in één van de drie sfeervolle domes. De domes zijn de perfecte omgeving voor een speciale gelegenheid: of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een jubileum of een avondje uit met je vrienden of familie, en bieden bij iedere weersomstandigheid een bijzondere ervaring. Beeld je in hoe de regen zachtjes op de dome tikt, terwijl jullie sfeervol zitten te dineren. Of hoe je, comfortabel verwarmd door de Dyson-heaters, van je wijn geniet terwijl de sneeuw rustig op het dak van de dome neervalt... Extra speciaal wordt het doordat je via de bluetoothspeaker je eigen muziek kunt afspelen. Geniet van heerlijk eten in goed gezelschap, omringd door jullie favoriete nummers, in een sfeervol verlichte dome met prachtig uitzicht over de Rijnhaven!

Het boeken van een dome kost € 50,- voor 2 uur en 15 minuten. De kosten voor het eten en drinken komen daar op de avond zelf nog bij. Reserveer je dome hier.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!