Humphrey’s
restaurant

> Veel gestelde vragen

Humphrey's menukaart

Acties, kortingen en cadeaukaarten

Aan elke actie-kortingsbon van Humphrey’s zitten voorwaarden, lees deze goed door om teleurstellingen te voorkomen.  Het combineren van actievouchers, kortingsbonnen en cadeaukaarten in één gezelschap is niet mogelijk, uitzonderingen worden hierop niet gemaakt.
Dat is afhankelijk van welke bon het is. Onze eigen uitgeschreven dinerbonnen zijn uiteraard onbeperkt geldig, gaat het over een gewonnen/actie dinerbon dan zit er naar alle waarschijnlijkheid een einddatum aan de dinerbon. Deze dinerbon dient voor de vervaldatum verzilvert te worden. Deze verval datum staat duidelijk op de dinerbon vermeld.
Bij een online reservering is dit niet nodig. Bij een telefonische reservering kan de actievoucher vermeld worden, dan wordt hier een notitie van gemaakt. De voucher dient bij binnenkomst getoond te worden in ons restaurant.

Bereikbaarheid

Op onze site staat per vestiging aangegeven wat de meest geschikte parkeergelegenheid is in de buurt van ons restaurant.
Wij zijn dagelijks vanaf 10 uur en op zondag vanaf 11.00 uur telefonisch bereikbaar op 0900 486 74 73
Al onze vestigingen bevinden zich over het algemeen in en rond het centrum van de stad. Voor de beste route en aansluitingen per openbaar vervoer verwijzen wij graag naar https://www.9292.nl

Dinerbonnen

Dat is afhankelijk van welke bon het is. Onze eigen uitgeschreven dinerbonnen zijn uiteraard onbeperkt geldig, gaat het over een gewonnen/actie dinerbon dan zit er naar alle waarschijnlijkheid een einddatum aan de dinerbon. Deze dinerbon dient voor de vervaldatum verzilvert te worden. Deze verval datum staat duidelijk op de dinerbon vermeld.
Bestel de Humphrey’s dinerbon online op https://www.humphreys.nl en ontvang de dinerbon direct per mail. De dinerbon kan ook in het restaurant gekocht worden. De waarde van de dinerbon is vrij te bepalen en dit bedrag dient vooraf betaald te worden. De Humphrey’s dinerbonnen zijn inwisselbaar in al onze restaurants.

Menukaart

Wij serveren alleen de gerechten van de menukaart .
Voor kinderen t/m 12 jaar is er een kindermenu.
Alle gerechten van de kaart kunnen ook los besteld worden.
Voor gezelschappen van 15 personen of meer biedt Humphrey’s de mogelijkheid te kiezen voor het All-inclusive arrangement.

Wat houdt dit arrangement in?

  • Een 3 gangen keuze menu
  • Frisdranken, bier of huiswijnen tot aan de koffie
  • Koffie of thee
  • Voor € 37,50 per persoon
Wij serveren ook vegetarische gerechten.
Wij serveren geen Halal vlees.
Informeer voor de mogelijkheden van specifieke dieetwensen bij de bedrijfsleiding.

Reserveringen

Reserveren is wenselijk, echter zo binnen lopen is ook mogelijk. Bij drukte is er een kans dat er even aan de bar gewacht moet worden.
Gebruik de online reserveerknop voor reserveringen t/m 14 personen.

Reserveringen voor meer dan 14 personen kunnen telefonisch. De Humphrey’s reserveringslijn is elke dag vanaf 10:00 uur en op zondag vanaf 11:00 uur bereikbaar op 0900 486 74 73.

Reserveren per email is niet mogelijk.

Bij een online reservering is dit niet nodig, bij een telefonische reservering kan de actievoucher vermeld worden, dan wordt hier een notitie van gemaakt. De voucher dient bij binnenkomst getoond te worden in ons restaurant.
Dat is geheel afhankelijk van datum, aantal gasten en beschikbaarheid voor die dag. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om direct te reserveren als de dag en het tijdstip voor een diner vaststaat.
Wijzigingen kunnen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven, dit kan dagelijks vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur.
Alle Humphrey’s Restaurants zijn dagelijks vanaf 15:00 uur telefonisch te bereiken. Op vrijdag en zaterdag zijn de restaurants tussen 15:00 en 16:00 uur te bereiken en de reserveringscentrale neemt het vanaf 16:00 uur over.
Een specifieke wens kan alleen als voorkeur worden aangegeven bij uw reservering .Wij zullen bij het maken van de tafelplanning  zoveel mogelijk rekening houden met specifieke wensen.
Wij reserveren alleen tafels binnen en reserveren geen tafels op het terras. Plaats nemen op het terras kan uiteraard in overleg met de bedrijfsleiding als er plaats is.
Wij zijn dagelijks in alle vestigingen vanaf 17.00 uur geopend en hebben geen lunch mogelijkheid. Indien het gezelschap uit meer dan 40 personen bestaat, kunnen we kijken naar speciale lunchmogelijkheden.
Wij laten  honden toe in ons restaurant mits de hond niet tot last is van andere gasten en deze netjes onder de tafel plaatsneemt. Neem voor alle zekerheid even contact op met de bedrijfsleiding van het Humphrey’s restaurant.
We beschikken niet over een kinderhoek in onze restaurants, wel zijn er kleurplaten en kleurtjes aanwezig voor onze kleine gasten.

Speciale gelegenheden

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, u kunt uw wensen telefonisch bespreken vanaf 15.00 uur.
Wij zijn dagelijks in alle vestigingen vanaf 17.00 uur geopend en hebben geen lunch mogelijkheid. Bent u met een gezelschap van meer dan 40 personen, informeer dan even naar onze mogelijkheden

Werken bij Humphrey’s

Cadeautip!

Humphrey’s
dinercheque

Bestel nu online

Acties & Arrangementen

Humphrey’s heeft voor haar gasten altijd leuke acties en arrangementen.

Humphrey's - acties & arrangementen

3-gangen menu

Voor- hoofd- en nagerecht voor maar € 26,95

Tafel reserveren?

Bel 0900 – 486 747 397 of reserveer online

Humphrey’s nieuws

Blijf op de hoogte!

Inschrijven voor de Humphrey’s nieuwsbrief

Ontvang de nieuwe menukaart, leuke acties en andere Humphrey’s weetjes.